06 22303270
info@consupport.nl

Websites | Vleuten

Wat zeggen mijn klanten?

Ik heb websites mogen maken voor veel verschillende opdrachtgevers zoals tandartsen, juweliers, boekhouders, maar ook recovery-verpleegkundigen en tuincentra. Leuke projecten die resulteren in een jarenlange samenwerking. Benieuwd naar hun mening over mijn werk? Lees dan de onderstaande reviews.

Bij het opstarten van een eigen bedrijfje hoort een mooie website. Eerlijk gezegd dacht ik dat doe ik zelf wel even. Maar een mooie professionele website hoort ook gemaakt te worden door een professional. Ik werd naar Albert doorverwezen en had direct het gevoel dit gaat goed komen.
Hij begreep goed waar mijn wensen lagen, nam de tijd en heeft me enorm op weg geholpen. Het was een hele fijne samenwerking. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en zal dan ook zeker Albert bij iedereen aanraden!

Brigitte de Bruin

Eigenaar, Vitaal & Fit

Ik heb de samenwerking met Albert als zeer prettig ervaren en ik ben erg blij dat ik mijn website door hem heb laten bouwen! Albert neemt alle tijd om goed naar je wensen te luisteren om vervolgens concreet te kunnen maken in hoeverre hij deze kan uitvoeren.

Albert werkt heel transparant en is doorgaans heel goed en snel te bereiken voor overleg. Ook zijn persoonlijke benadering vind ik erg fijn. Geen productiewerk maar maatwerk! Hij heeft echt de tijd genomen om mijn ideeën om te vormen tot een zo mooi en goed mogelijk resultaat.

Een resultaat waar ik heel tevreden mee ben! En dit alles voor een scherpe prijs. Dank je wel Albert!

Marga

Eigenaar, Leven zonder huiselijk geweld

(5/5)

Albert heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. We zijn hier erg blij mee! De samenwerking hebben wij zeer goed ervaren. Albert geeft goed advies, er is altijd ruimte voor eigen inbreng en wanneer je nog iets wilt aanpassen/wijzigen is dat geen probleem. Bedankt Albert! Groetjes, Priscilla en Esmee

Priscilla Hoogstraten

Eigenaar, Beauty Center Vleuten

(5/5)

Deskundige en prettige samenwerking
Albert heeft mij enorm goed geholpen met het maken van de website. Ik wist niet waar ik moest beginnen en hoe ik het moest aanpakken. Hij heeft mij stap voor stap hierbij begeleid, en steeds goed afgestemd wat hij kon doen en wat ik beter zelf kon doen.

Nu onderhoudt hij de website, zorgt ervoor dat de website veilig is. Als ik iets wil wijzigen doet hij dat voor me. Hij is altijd heel goed bereikbaar voor overleg. Prettig om mee samen te werken.

Hanneke Boom

Directeur/eigenaar, Boom Boekhouderij

(5/5)

Albert is een echte pro in zijn werk. Hij is een prettig mens, die goed naar jouw wensen luistert. Zijn werkt lever hij snel, met een prima resultaat!

Irina Kroeze

Eigenaar, Inkomenshulp Kroeze

(5/5)

Albert heeft ons top geholpen en geadviseerd. Niks was hem te veel, echt een aanrader.

Sandra van Dijk

Eigenaar, THUYS wonen & slapen

(5/5)

Betrouwbaar, snel, professioneel en qua prijs ontzettend scherp! Dat zijn de kernwoorden die Consupport omschrijven. De klant staat bij Albert zeker op nummer 1. Het bouwen van een website wordt daardoor een feestje. Heel erg prettig tijdens de opstart van mijn eigen onderneming.

Marije Haverschmidt

Eigenaar, Spiegelcoach Marije

(5/5)

Al vele jaren heb ik een website van Consupport in gebruik en tot volle tevredenheid. Nu wilde ik graag zelf meerdere wijzigingen doorvoeren en daarom nam ik contact op met Consupport met enkele vragen. Ik kreeg nog diezelfde dag prima onderbouwd advies om na 7 jaar een hele vernieuwde website te laten bouwen anno 2020. Snel reageren, flexibel en meedenken is iets wat je als ondernemer nodig hebt. Normaal schrijf ik geen reviews, maar ik ben zo tevreden dat ik nu een uitzondering maak. Wat mij betreft van harte aanbevolen!

Rob Druppers OLY

Directeur/eigenaar, RDRA | Rob Druppers Running Academy

(5/5)

De website die Albert van Consupport voor mij heeft gemaakt is helemaal geworden wat ik wilde! De kleuren, de uitstraling. Hij heeft de tijd genomen om samen met mij te kijken wat ik nu echt wel en niet wilde. Kundig en persoonlijk. Prettige samenwerking!

Petra de Groot

Eigenaar, Element Support

In korte tijd een mooie en functionele website laten maken. Snelle, vriendelijke en correcte service. Vooraf duidelijkheid over tarieven. Eerlijke adviezen en ruimte voor eigen wensen. Zeker aan te bevelen!

Anneke Scherpenzeel

Eigenaar, Ontdek en Leer

Samenwerken met Albert van Consupport begint met je ideeën en wensen verkennen, de haalbaarheid ervan bespreken, aanvullend advies vanuit Albert ontvangen en een eerlijke en zeer schappelijke prijsopgave ontvangen. En dan begint het proces.

Met veel onderlinge afstemming. Voorop staat dat Albert jou de website wil geven waar jij als ondernemer blij van wordt. En daarvoor is geen moeite hem te veel. De korte lijntjes zijn ook fijn, via e-mail of Whatsapp; Albert laat snel van zich horen. Achteraf bekeken was ik best een lastige klant. Of een leuke klant met lastige wensen. Maar Albert heeft me geweldig geholpen, en met plezier. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Marleen Holtkamp

Eigenaar, De Werkdrukspecialist

Na een eerdere positieve ervaring met Consupport ben ik voor de website van mijn nieuwe praktijk direct weer naar Consupport gegaan. Albert geeft duidelijke uitleg en helpt je door de te maken keuzes, op een wijze die ook voor mensen die niet zo thuis zijn in de wereld van computers te begrijpen is.

Hij is vriendelijk, rustig, gestructureerd en werkt zeer efficiënt. Dat maakt samenwerken met hem heel fijn. Albert bedankt voor m’n mooie site, het was voor mij een heel proces, ik ben erg blij met het resultaat!

Willemiek Timmermans

Eigenaar, Willemiektimmermans.nl

Wij zijn nu enkele jaren klant bij Albert Puper van Consupport – Contentbeheer & Webdesign – Vleuten. Wat de werkwijze van Albert kenmerkt is snelle afhandeling van de vragen en terugkoppeling van de werkzaamheden. Daar waar het over de mail soms moeilijk uit te leggen is wat we graag willen, kunnen we altijd telefonisch overleggen en dan kan Albert online de aanpassingen zichtbaar maken en zo nodig aanpassen.

Kortom een zeer prettige samenwerking en dan ook nog tegen een scherp tarief. Van harte aanbevolen dus.

Irina Kroeze

Eigenaar, Inkomenshulp Kroeze

Albert Puper heeft mij ontzettend goed geholpen met het maken van mijn website voor mijn praktijk. Hij geeft heldere informatie en is heel goed bereikbaar voor vragen en advies. Hij denkt met je mee en adviseert vanuit zijn ervaring. En niet onbelangrijk, zijn tarieven zijn heel schappelijk. Kortom, een aanrader!!

Carmelita de Miranda

Eigenaar, In Your Flow

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Maak dan gebruik van het contactformulier of bel 06 2230 3270