06 22303270
info@consupport.nl

Websites | Vleuten

Mijn naam is Albert Puper, woonachtig in Vleuten(Utrecht) en ik ben in 2011 gestart met Consupport | SEO Contentbeheer en Webdesign.

Ik heb mijn online ervaring opgedaan in verschillende functies bij bedrijven als Kieskeurig, VidaXL, Bobshop en Medical Travel Service. Hier heb ik me onder andere bezig gehouden met de bouw van websites, het opzetten van (inter)nationale webshops, het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten (SEO), productfotografie en Social Media.

Naast mijn baan als Content Manager bij een groothandel in hydraulische producten, werk ik daarnaast voor diverse bedrijven, scholen en verenigingen.

 

Sparringpartner zonder 9 tot 5 mentaliteit

In de afgelopen jaren is een website voor een bedrijf of instelling steeds belangrijker geworden. Omdat er veel komt kijken bij de bouw van een website kan ik de nodige regelzaakjes voor je uit handen nemen. Wellicht ontbreekt het je aan de kennis of tijd om dit zelf te gaan regelen. Er zijn tal van bureau’s die je benaderen met hun diensten. Het is lastig om in te schatten wat voor jouw bedrijf of instelling wel of niet nodig is. Hier kan ik bij helpen en functioneren als een sparringpartner die samen met je kijkt naar de mogelijkheden.

Jouw tijd is kostbaar…

… daarom is het ook geen probleem om ‘s avonds of in het weekend een afspraak te maken. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kunnen we het een en ander doorspreken en kijken wat ik voor je kan betekenen. Bedrijven, organisaties en verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning, hulp en kennis, kunnen een beroep doen op mijn ervaring.

Ik bied ondersteuning bij:

  • de bouw en onderhoud van websites
  • betere vindbaarheid in zoekmachines als Google.
  • social media
  • fotografie en videoproducties
  • en meer…

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van het contactformulier of bel 06 22303270