SEO | Goede vindbaarheid in Google

De kans is groot dat u de term SEO (Search Engine Optimization) al eens bent tegengekomen. Vrij vertaald betekent dit: zorgen dat je website beter wordt gevonden door het optimaliseren van tekst en afbeeldingen.

Goede content bestaat uit:
•    eenvoudige en logische menustructuur
•    informatieve en aansprekende teksten
•    de inhoud van de website moet relevant zijn
•    de website moet actueel zijn. Dus geen acties of nieuwsberichten van een jaar geleden…
•    Toon uw product(en) of diensten aan de hand van foto’s en/of video

Wat is goede content?
Goede content is niet voor iedereen hetzelfde. Een webwinkel heeft een andere inhoud dan een schoolwebsite of tandartsenpraktijk. Ook zijn de commerciële belangen voor een webwinkel en ZZP-er anders dan een vereniging. Samen kunnen we uw doelgroep bekijken en bepalen op welke manier we ze kunnen bereiken.

Contentbeheer

Wat is content?
Met content wordt de inhoud van de website bedoeld zoals teksten, afbeeldingen en video´s. Het kiezen en creëren van de juiste content is van groot belang voor o.a. uw vindbaarheid in de verschillende zoekmachines. De bezoekers moeten zich aangetrokken voelen door de inhoud van uw website. Toegankelijke en informatieve teksten, duidelijke foto’s en overzicht. Naast tekst is ook het gebruik van foto´s en video in uw website aan te bevelen. De bezoekers van een website scannen in korte tijd een pagina en blijven vaak hangen bij een afbeelding die aanspreekt.

Lastig en tijdrovend
Een website is dynamisch en veranderd regelmatig om uw bezoekers te blijven boeien. Nieuwe informatie, actuele aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. En juist het bijhouden van een website is lastig en tijdrovend en schiet er vaak bij in. Ik kan u daarbij ondersteunen.

Foto & Video

Breng uw product of dienst goed in beeld
Een foto of video zegt vaak veel meer dan woorden of een geschreven tekst. Daarom is het bijna vanzelfsprekend dat er op veel websites gebruik wordt gemaakt van foto’s en video. Ik heb de nodige ervaring in fotografie, zowel in de studio als op locatie. Ook in de lucht voel ik me thuis zodat het ook mogelijk is om luchtfoto’s te maken van uw bedrijf of evenement.

Foto en video werkt omzetverhogend
Wanneer u de website gebruikt om uw producten of diensten te verkopen, is het belangrijk dat de foto’s een juist beeld geven en er uitnodigend uit zien. De juiste kleurweergave en oog voor detail kunnen de verkoop sterk bevorderen. Wanneer u met behulp van foto’s of video de bezoekers kennis laat maken met uw bedrijf, product of dienst, dan spreekt dat veel meer aan dan alleen tekst. De opnames die we maken kunnen tevens gebruikt worden voor presentaties op internet of beurzen.

Productfotografie | Bedrijfsreportages | Locatiefotografie | Portretfotografie

Social Media

Extra kansen

Social Media is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van veel mensen. Maar hoe kunt u Facebook, Twitter of LinkedIn nu het beste inzetten voor uw bedrijf of organisatie. Facebook en LinkedIn leiden tot extra belangstelling voor uw bedrijf of organisatie. Deze extra aandacht vertaalt zich naar meer klanten en dus omzet. Maar hoe pakt u dit aan, wat is wenselijk en haalbaar? Samen kunnen we het traject van de Social Media doornemen en kijken welke het beste aansluit bij uw bedrijf, organisatie of vereniging. Daarna is het een kwestie van inrichten en bijhouden. En ook dit kan ik voor u verzorgen…

Facebook | LinkedIn | Twitter | Instagram | Google+ | Pinterest.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?